سئو

توانایی کنترل پای مصنوعی توسط افراد دچار قطع عضو به وسیله مغز خود [ویدیو]

محققان دانشگاه MIT یک پای مصنوعی بیونیک ساخته‌اند که توانایی کارکرد با تشخیص سیگنال‌هایی که از مغز به اندام باقی‌مانده ارسال می‌شود را دارد. این پای مصنوعی روی هفت نفر آزمایش شده و نتایج آزمایش نشان داده است که این پای بیونیک توانایی‌های بهتری نسبت به پروتزهای سنتی دارد و می‌تواند تأثیر بزرگی در طراحی اندام‌های مصنوعی در آینده داشته باشد.

این پای بیونیک به فرد این امکان را می‌دهد که تنها با استفاده از افکار خود، پای پروتز را خم کند و یا بچرخاند. این قابلیت باعث می‌شود فرد بتواند به صورت طبیعی روی زمین مسطح حرکت کند و همچنین به راحتی از پله‌ها و زمین‌های شیب‌دار عبور کند و سرعت پرواز خود را نیز ۴۱ درصد افزایش دهد.

نتایج کارآزمایی نشان داده است که افرادی که از این پای بیونیک استفاده می‌کنند، کمتر درد و آتروفی عضلانی را تجربه می‌کنند و همچنین احساس می‌کنند که این پای مصنوعی بخشی از بدن خودشان است.

استفاده از این پای بیونیک نیازمند انجام نوعی جراحی به نام “رابط میونورال آگونیست-آنتاگونیست” (AMI) است که اتصالات عضلانی متصل شده به پای سالم را شبیه‌سازی می‌کند. این روش به انتقال انقباضات عضلانی به حرکات مچ پا کمک می‌کند و این امکان را فراهم می‌کند که حتی در صورتی که پای بیمار بریده شده باشد، فرد هنوز بتواند حرکت‌های طبیعی را انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا